Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

5 % Alumnirabatt på Hytteforsikring fra Codan Forsikring

Muligens markedets beste hytteforsikring!

Som medlem av Alumnirabatt får du 5 % medlemsrabatt på en av markedets beste hytte- og fritidshusforsikringer fra Codan Forsikring.

Med hytteforsikring fra Codan Forsikring er du fullverdiforsikret. Det betyr at du ved en totalskade vil få dekket kostnader til gjenoppbygging av hytta, uten fradrag for alder eller slitasje. Velg mellom Pluss eller Standard. Med Pluss-forsikring har også vilkårsgaranti, som betyr at Codan matcher din nåværende forsikring.

Du får også med deg ekstra fordeler som rådgivning om hvordan du vedlikeholder hytta og gode tilbud på håndverkere og brann- og innbruddsalarm.

Les mer

 

Inntil 15 % samlerabatt

Ikke betal for mye for forsikringene dine. Vår avtale med Codan Forsikring gir deg 5 % medlemsrabatt på nye forsikringer, i tillegg til inntil 15 % samlerabatt. Totalt opptil 20 % rabatt, kun for deg som medlem av Alumnirabatt!

For å unngå å betale for mye for forsikringene dine, anbefaler vi alle medlemmer å sjekke prisen på sine forsikringer én gang i året. 

Like viktig er det at forsikringene dekker det du trenger når uhellet er ute og gir deg noe mer. Som kunde hos Codan Forsikring får du derfor god dekning for ulykkesdager og ekstra fordeler for alle dager.

Hos Codan Forsikring får du som medlem:

  • 5 % medlemsrabatt på nye forsikringer, i tillegg til inntil 15 % samlerabatt.
  • Kostnadsfri forsikring mot ID-tyveri og nettmisbruk for hele familien.
  • Vilkårsgaranti på Pluss-forsikringer – uansett hvor gode vilkår du har i dag, får du minst like gode.
  • Gode rabatter på dekk, dekkhotell, leie-/flyttebil og spylervæske for ett år med bilforsikring
  • Kostnadsfri rådgivning om vedlikehold av boligen med hus- og innboforsikring
  • God rabatt på leiebil i Norge og Europa og døgnåpen assistanse hvis du blir syk i utlandet om du har reiseforsikring.

Har du spørsmål vedrørende Codan Forsikring kan du ringe 408 06 300 eller sende en e-post til kunde@codanforsikring.no. Husk å oppgi at du er medlem i Alumnirabatt.no for å få de riktige betingelsene. Codan ordner alt det praktiske ved bytte av forsikringsselskap.

 

Knappen under vil sende deg til en allerede rabattert side hos vår partner.
Jeg trenger hjelp

Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari Firefox
Les mer

Logg inn




Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord