Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

5 % Alumnirabatt på Bilforsikring fra Codan Forsikring

Inntil 15 % samlerabatt!

Du får 5 % medlemsrabatt på en av markedets beste bilforsikringer. Hos Codan Forsikring får du blant annet dekket hverdagsuhell, leiebil hvis bilen må på verksted og det bilen kostet som ny ved en totalskade. Velg mellom Ansvar, Delkasko, Kasko eller Kasko Pluss. Med Pluss-forsikring får du også vilkårsgaranti, som betyr at Codan minimum matcher din nåværende forsikring.

Du får også med deg ekstra fordeler som rabatt på dekk og dekkhotell, leiebil og spylervæske.

Få tilbud

Inntil 15 % samlerabatt

Ikke betal for mye for forsikringene dine. Vår avtale med Codan Forsikring gir deg 5 % medlemsrabatt på nye forsikringer, i tillegg til inntil 15 % samlerabatt. Totalt kan du få opptil 20 % rabatt!

For å unngå å betale for mye for forsikringene dine, anbefaler vi alle medlemmer å sjekke prisen på sine forsikringer én gang i året. 

Like viktig er det at forsikringene dekker det du trenger når uhellet er ute og gir deg noe mer. Som kunde hos Codan Forsikring får du derfor gode dekninger for ulykkesdager og ekstra fordeler for alle dager.

Hos Codan Forsikring får du som medlem:

  • 5 % medlemsrabatt på nye forsikringer, i tillegg til inntil 15 % samlerabatt.
  • Kostnadsfri forsikring mot ID-tyveri og nettmisbruk for hele familien.
  • Vilkårsgaranti på Pluss-forsikringer – uansett hvor gode vilkår du har i dag, får du minst like gode.
  • Gode rabatter på dekk, dekkhotell, leie-/flyttebil og spylervæske for ett år med bilforsikring
  • Kostnadsfri rådgivning om vedlikehold av boligen med hus- og innboforsikring
  • God rabatt på leiebil i Norge og Europa og døgnåpen assistanse hvis du blir syk i utlandet om du har reiseforsikring.

Har du spørsmål vedrørende Codan Forsikring kan du ringe 408 06 300 eller sende en e-post til kunde@codanforsikring.no. Husk å oppgi at du er medlem i Alumnirabatt.no for å få de riktige betingelsene. Codan ordner alt det praktiske ved bytte av forsikringsselskap.

Knappen under vil sende deg til en allerede rabattert side hos vår partner.
Jeg trenger hjelp

Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari Firefox
Les mer

Logg inn




Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord