Eksklusiv 15% rabattkode hos Philips Domestic Appliances

Trenger du noe nytt til boligen?

Med Philips blir et hjem ditt hjem! Få 15% rabatt på Philips kampanjeprodukter og nyt andre fordeler som:

  • Gratis levering på mange produkter
  • Gratis retur
  • 30 dagers returrett
  • Rask utsendelse (som regel 24 timer)

Tilbudet inkluderer et eksklusivt utvalg av følgende kategorier:

Kjøkkenprodukter

Sjekk ut Philips sine innovative produkter for kjøkkenet og hjem. I tillegg til deres populære Airfryere for sprø retter med mindre fett, tilbyr Philips mange øvrige produkter for et sunnere hjem. Med Philips matprosessorer, blendere og juicere kan du bli en mester på kjøkkenet - sunn mat har aldri vært enklere!

Gulvpleie

Gikk noe galt på kjøkkenet? Ikke noe problem med Philips SpeedPro Max-serien. Med SpeedPro Max og øvrige støvsugere venter en ny opplevelse for gulvrengjøring. Med det innovative 360°​​-børstehodet og LED -lyset kan du finne smuss selv på de mest avsidesliggende stedene i hjemmet ditt og gjøre det skinnende rent.

Kaffe- og espressomaskiner

Få nykvernet kaffe fra våre helautomatiske kaffemaskiner. Oppdag deres LatteGo-teknologi for et fløyelsaktig og kremaktig melkeskum, som ikke bare smaker godt, men som i tillegg er enkelt å rengjøre. Velg mellom ulike kaffetyper, og få en aromatisk komplett smak med akkurat den kvaliteten du fortjener hver dag.

Luftkvalitet

Visste du at luften i hjemmet ditt kan inneholde to til fem ganger flere allergener og forurensende stoffer enn luften ute? Philips luftrensere fanger og fjerner 99,97% av alle allergener som passerer gjennom filteret, det vil si virus, bakterier, muggsporer, dyreflekker, røyk, pollen eller støvmidd så lite som 0,3 mikron.

Klespleie

Med PerfectCare Elite dampstrykejern og vår OptimalTEMP-teknologi trenger du ikke å gjøre noen justeringer underveis i strykingen, garantert uten risiko for brenn- eller svimerker. Forhåndssortering av tøy og venting på at strykejernet skal varmes opp eller kjøles ned, hører fortiden til.

Vilkår

  • - Gjelder på utvalgte varer på Philips DA Partnershop
    - Koden gjelder ikke på frakt
    - Kan ikke kombineres med andre rabattkoder
Jeg trenger hjelp

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord